Organisatie POF 2018

De vakbeurs Platform Onderwijs & Facilitair (POF) wordt georganiseerd door Het Beurskantoor BV. In de beurs werken samen: Han van Egdom van PhenomediA, Thierry Trampe van Traffic B2B Events, Gerard Rijnbeek (sales) en Marco van de Wetering van Het Beurskantoor BV. De backoffice wordt gevoerd door Het Beurskantoor BV, formeel organisator van de POF. In Het Beurskantoor werkt Renate van de Wetering als spin in het organisatieweb.

Han van Egdom is oprichter en eigenaar van organisatiebureau PhenomediA en initieert en organiseert al meer dan 20 jaar vakbeurzen op voornamelijk technisch gebied. Uitgangspunt bij de organisatie is het bieden van een communicatieplatform voor de betrokken branche. De beurs als drie-dimensionaal communicatiemiddel. PhenomediA is synoniem voor een zakelijke no-nonsense aanpak bij de realisatie van haar projecten.

Thierry Trampe is directeur/eigenaar van Traffic b2b Events. In zijn werkzame leven heeft organiseren altijd centraal gestaan. Jong begonnen bij Amsterdam RAI heeft hij onder andere ervaring opgedaan met sales voor vakbeurzen. Traffic b2b Events organiseert en ondersteunt met veel kennis en met veel plezier evenementen. Dit varieert van een grote of kleine vakbeurs tot een meerdaags congres of een bedrijfsevenement.

Marco van de Wetering is eigenaar van Het Beurskantoor BV, een zusterbedrijf van Helderblauw BV. Hij heeft een sterke voorkeur voor het bedenken en doorontwikkelen van eigen concepten. Hij organiseert beurzen op het gebied van cultuur- en natuureducatie en facilitaire vakbeurzen op voor eigenaren en beheerders van monumentaal erfgoed en kerkgebouwen. Daarnaast is hij uitgever van diverse magazines voor het onderwijs.

Renate van de Wetering voert de regie over de administratie en onderhoud een deel van het klantcontact nadat exposanten zich hebben ingeschreven voor een beurs. Zij is de spin in het web van al onze beurzen.