Vakbeurs POF - Platform Onderwijs Facilitair, 24-25 april 2018, Hart van Holland Nijkerk

Bent u verantwoordelijk voor facilitaire zaken als veiligheid, ICT, inrichting of schoonmaak van schoolgebouwen? Kom dan naar Platform Onderwijs & Facilitair (kortweg POF) waar u door toonaangevende bedrijven wordt bijgepraat over de nieuwste producten en ontwikkelingen op facilitair gebied. Bovendien kunt u deelnemen aan vele korte, interactieve kennissessies waar u direct mee aan de slag kunt.

POF 2018 is de enige vakbeurs waar facility oplossingen worden geboden die volledig zijn afgestemd op onderwijsinstellingen - van PO tot WO - en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Nijkerk.

Registreer hier voor gratis toegang

22 maart 2018

Toe aan een nieuwe, frisse en eigentijdse inrichting van de personeelskamer, teamkamer, aula, kantoor of mediatheek? Worstel je met alles wat daarbij komt kijken?
De Leukste Inrichters uit Hoofddorp ontwerpt en realiseert de leukste interieurs voor scholen.

Wij krijgen het allemaal steeds drukker en drukker. Hoe fijn zou het dan zijn dat alles wat je nodig hebt, binnen handbereik is? SchoolSupply brengt de behoefte van de student, naar de student en doet dit in samenwerking met alle belanghebbenden.

IBIS-MAIN is software die onderwijsorganisaties veel routinematig rekenwerk uit handen neemt bij het opstellen, analyseren en bijsturen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). Zowel op een werkplek te installeren, als laagdrempelig via een altijd en overal toegankelijke cloudservice te gebruiken.

15 maart 2018

De campus dient te voorzien in excellente draadvrije connectiviteit. Maar waar moet je je nu op focussen als het gaat om technologieën en concepten als wifi, 5G, LoRaWAN, IoT, Smart Campus, LBS, DAS, vast/mobiel integratie, enzovoort?